Állás típusa: ügyvédjelölt
Munkaadó: Berényi és Társai Ügyvédi Iroda
Cím: 1188 Budapest Lőrinci út 12/B.
Feladás dátuma: 2019-01-01  
Jelentkezési határidő: 2019. január 31.
Kapcsolattartás:  
Név: dr. Korom Klaudia    
Telefon:   +36303639408    
Email:   klaudia@drkoromklaudia.hu
Web:   http://www.berenyiestarsai.hu/
Munkáltató bemutatása: A Berényi és Társai Ügyvédi iroda a magyarországi ügyvédi közösségben egy kiemelkedő, minden igényt kielégítő vezető jogi és üzleti szolgáltatást nyújtó ügyvédi iroda. Elkötelezettek vagyunk a legmagasabb szinten fenntartani és legjavát adni jogászi tudásunknak mind a közszolgálat mind a magán-jogi képviselet terén.

Ahhoz hogy ezt a magas színvonalú szolgáltatásnyújtást biztosítani tudjuk, minden egyes ügyfél számára külön kijelölünk egy ügyvédet, ezzel téve lehetővé, hogy gyorsan reagáljunk a problémákra és a leginkább professzionális megoldást nyújtsuk. Csaptunkban megtalálhatók időszakosan alkalmazott üzleti tanácsadók, magasan-képzett mediátor ügyvédek és elismert üzleti vezetők.

Célunk az ügyfelekkel a hosszú távú kapcsolat felépítése, mert hiszünk abban, hogy az ügyfél problémáit akkor vagyunk képesek a legjobban megoldani, ha őt magát ismerjük meg, az ő nézeteivel, üzleti stratégiájával és az őt érő kihívásokkal tudunk a legjobban azonosulni.
 
Követelmény: Minimum cum laude minősítésű jogi diploma, angol nyelvtudás, illetve a precizitás és lelkiismeretes munkavégzés elvárt.
Előny: Ügyvédi irodában szerzett gyakorlati tapasztalat, ügyvédi tevékenységhez kapcsolódó informatikai rendszerek ismerete előnyt jelent.
Jelentkezés módja: Emailen

Munkaidő: teljes
Fizetés: Megegyezés szerint