Dr. Bebesi Erika
ügyvéd

Bebesi Ügyvédi Iroda

1016 Budapest, Aladár utca 14. I/6.
https://www.ugyved.net/dr.bebesi.erika
Tel +36 1 225 1131
E-mail erikabebesi[kukac]bebesilaw.hu

Szakterületek

ingatlanjog kereskedelmi jog szellemi alkotások joga társasági jog

Beszélt nyelvek

angol német olasz

Bemutatkozás

A Bebesi Ügyvédi Iroda alapvetően gazdasági; vállalati pénzügyi és üzleti tanácsadással foglalkozó; ezeken a területeken teljes körű jogi szolgáltatásokat nyújtó ügyvédi iroda.

Munkatársaink az adott szakterületen átfogó szaktudással és nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek; akik hatékony; gyors; precíz munkájukkal és kreatív megoldások kidolgozásával szolgálják ügyfeleink érdekeit és járulnak hozzá irodánk eredményességéhez.

Irodánk ügyfélkörében jelentős hányadot tesznek ki a nemzetközi ügyek és a külföldi ügyfelek.

Vállalati ügyfeleink skálája a néhány fős hazai mikro vállalkozásoktól a nemzetközi nagyvállalatokon át széles spektrumon mozog. Teljes körű jogi szolgáltatások biztosításával segítjük elő az irodánkat felkérő ügyfélcsoportok érdekeit; legyen szó akár vállalati; akár privát ügyfelekről.

Ügyvédi irodánk a magyar jogszabályoknak megfelelően létrehozott és a Budapesti Ügyvédi Kamara által nyilvántartásba vett ügyvédi iroda.

Önéletrajz

Egyetemi tanulmányokat folytatott a PPKE Bölcsészettudományi Karának történelem–művészettörténet szakán; majd jogi doktorátusát a PPKE Jog és Államtudományi Karán szerezte meg. A Budapesti Ügyvédi Kamara tagja.
2006-ban a hollandiai Zaandamban az SIGV felkérésére magyar jogot oktatott.