Dr. Váradi Judit
ügyvéd

1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 18. B. lph. 2. em. 2.
https://www.ugyved.net/dr.varadi.judit
Tel +36 1 239 0027
Mobil +36 30 970 6968
E-mail info[kukac]drvaradijudit.hu
Web www.drvaradijudit.hu

Szakterületek

családjog egészségügyi jog fogyasztóvédelem ingatlanjog kártérítési jog orvosi műhibák polgári jog társasági jog

Beszélt nyelvek

angol

Önéletrajz

Egyéni ügyvédként főként a klasszikus polgári jog területéhez tartozó eljárásokban vállalok megbízást. Munkavégzésem során a szakmai felkészültségen és precizitáson túl a legfontosabb számomra a személyesség; s az ügyfeleimmel való bizalmi viszony kialakítása. Hitvallásom; hogy az ügyvéd az ügyfélnek partnere és szövetségese; s megbízható és naprakész szaktudásával mozdítja elő ügyfele érdekeinek érvényesülését. Felsőfokon beszélek angol nyelven.

Képesítés

Jogi egyetemi diploma; jogi szakvizsga.

Szakmai háttér

Egyetemi tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem; ahol 2010. évben szereztem meg jogi diplomámat. Felsőfokú tanulmányaim során érdeklődésem középpontjába a polgári jog; s annak egyes speciális területei kerültek. A jogi egyetem elvégzése mellett több mint 2 évig gyakornokként dolgoztam egy polgári és büntető ügyekkel egyaránt foglalkozó ügyvédi irodában.

Diplomaszerzésemet 3 év ügyvédjelölti időszak követte. Ügyvédjelölti munkám során elsősorban családjogi; kártérítési jogi; illetve cégjogi; ingatlanjogi ismereteket sajátítottam el; közreműködtem peres és peren kívüli eljárásokban egyaránt.

Egyéni ügyvédként indítottam praxisomat.