Dr. Tausz Judit
ügyvéd

Tausz Judit Ügyvédi Iroda

1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 18. B. lph. II/2.
https://www.ugyved.net/dr.tausz.judit
Tel +36 1 239 0027
Mobil +36 30 221 7271
E-mail info[kukac]drtauszjudit.hu
Web www.drtauszjudit.hu
2009 ügyvédi tevékenység kezdete

Szakterületek

családjog ingatlanjog kártérítési jog munkajog polgári jog társasági jog

Bemutatkozás

Olyan irodát kívántam létrehozni; melynek tevékenysége lehetőleg a jogterületek egészét ügyfélközpontú; illetőleg szolgáltatási jelleget hangsúlyozó szellemiségben fogja át. Hivatásom gyakorlása során kiemelkedő fontosságúnak tartom; hogy Ügyfeleink bizalommal és bátran forduljanak hozzánk problémáikkal; melyek megoldására pontos; hiteles; jogszerű; szakmailag felkészült és egyben rugalmas jogi képviseletet kaphassanak. Az Iroda alapítása óta eltelt idő tükrében kijelenthetem; hogy sikerül elképzeléseimmel harmonizáló; dinamikusan fejlődő; a jelen kor vívmányainak maximálisan megfelelő irodát működtetnem.

Annak érdekében; hogy Ügyfeleink részére a lehető legszélesebb körű szolgáltatást tudjuk nyújtani; adótanácsadó céggel; közbeszerzési referenssel; az igazságügyi minisztérium által akkreditált mediátorokkal; több budapesti és vidéki ügyvédi irodával; ingatlanközvetítő; befektetési és beruházás-szervező céggel valamint spanyol és héber tolmáccsal állunk partneri kapcsolatban. A magyar nyelvet nem beszélő ügyfeleinkkel ezen felül; angol és német nyelven tartjuk a kapcsolatot.

Ugyancsak Ügyfeleink kényelmét; valamint ügyeiknek teljeskörű ellátását hivatottak biztosítani az alábbi szolgáltatásaink is:

Naprakész betekintés a cégadatokba: tájékozódhat a cégek tulajdoni viszonyait illetően és a cégkivonatukban szereplő minden más adathoz is hozzájuthat.
Elektronikus iktatás: irodánkban minden beérkező és kimenő küldemény és dokumentum elektronikusan; scannelés útján kerül iktatásra; mely gyorsabb és egyszerűbb ügyintézést eredményez. Számítógépeink összes adatállományának biztonsági mentésére is sor kerül az archiválás során; így elkerüljük az adatvesztés lehetőségét.
Elektronikus cégeljárás: A 2006. évi V. törvény (a cégnyilvánosságról; a bírósági cégeljárásról és a végelszámolásról) rendelkezéseinek értelmében 2008. július 1-től a cégbejegyzési; változásbejegyzési kérelem benyújtása; illetve céginformáció lekérése kizárólagosan elektronikusan történhet valamennyi cégforma esetén. Ügyvédi Irodánk az elektronikus cégeljárással szemben támasztott valamennyi követelménynek megfelel.
Ügyfélváró internet hozzáféréssel: Ügyfélvárónkban ügyfeleink az esetleges várakozási időt internetezéssel is eltölthetik – a hozzáférést wi-fi (vezeték nélküli) hálózaton keresztül biztosítjuk.