Dr. Pámer Zsuzsanna
ügyvéd

6720 Szeged, Feketesas u. 25. I/2.
https://www.ugyved.net/dr.pamer.zsuzsanna
Tel +36 62 421 050
Mobil +36 30 278 3638
E-mail drpamer[kukac]gmail.com
Web cegalapitas-szeged.com
1991 ügyvédi tevékenység kezdete

Szakterületek

gazdasági jog ingatlanjog társasági jog

Önéletrajz

dr. Pámer Zsuzsanna ügyvéd vagyok. Jogi tanulmányaimat 1986-ban fejeztem be Szegeden. 1989-ben a szakvizsgáim letételét követően rövid ideig a közigazgatásban vezető beosztásban dolgoztam. 1991 januárjától a 323. sz. Jogtanácsosi Munkaközösség alapító tagja lettem. Jogszabály változás következtében a jogtanácsosi munkaközösség ügyvédi irodává alakult át; így a 323. sz. Ügyvédi Iroda tagjaként dolgoztam tovább. Később az ügyvédi irodák tagjai lehetőséget kaptak arra; hogy átalakulás nélkül egyéni ügyvédként folytassák tevékenységüket; mely lehetőséggel élve irodánk tagjai egyéni ügyvédek lettek. Jelenleg is egyéni ügyvédként végzem a tevékenységemet.

Képesítés

Állam- és Jogtudományi Kar; valamint jogi szakvizsga.

Szakmai háttér

Tekintettel arra; hogy jogtanácsosként kezdtem pályafutásomat; ezért ügyvédként is a munkám jelentős részét a gazdasági jog - cégjog alkotja.
Fő tevékenységi körömbe tartozik tehát a cégalapítás; cégmódosítás; cég átadás-átvétel; átalakulás; végelszámolás stb.
Cégeket képviselek tartós megbízással; és eseti megbízás alapján.
Nagy tapasztalattal rendelkezem továbbá az ingatlan jog területén is. A mai napig szerepelek az ingatlanközvetítők névjegyzékében; és 20 éven keresztül egy ingatlan iroda jogászaként számos szerződéskötésben láttam el a jogi feladatokat.
Ezen kívül a családjog területén kizárólag mediációs eszközökkel segítem a felmerült vitás ügyek rendezését.