Dr. Kárpáti Erzsébet
ügyvéd

1062 Budapest, Váci út 1-3.
https://www.ugyved.net/dr.karpati.erzsebet
Tel +36 1 270 9195
Mobil +36 20 324 8232
E-mail karpati.erzsebet[kukac]eklaw.hu
Web www.eklaw.hu
2011 ügyvédi tevékenység kezdete

Szakterületek

bankjog értékpapírjog gazdasági jog ingatlanjog munkajog pénzügyi jog polgári jog társasági jog

Beszélt nyelvek

angol francia

Önéletrajz

Az EKlaw-t 2015-ben alapította dr. Kárpáti Erzsébet; aki nemzetközi és magyar ügyvédi irodákban; valamint bankban szerzett több mint tízéves tapasztalattal rendelkezik a gazdasági jog (bankjog; értékpapírjog; társasági jog); polgári jog (szerződések joga; ingatlanjog) és a munkajog területén.
Az EKLaw magánszemélyek részére nyújt jogi tanácsadást; valamint kis- és középvállalkozások üzleti tevékenységének teljes körű jogi támogatását és képviseletét látja el.

Képesítés

Ügyvéd
Munkajogi szakjogász

Szakmai háttér

Pályáját az Oppenheim és Társai Freshfields Bruckhaus Deringer Ügyvédi Iroda peres csoportjában kezdte; ahol 2004 és 2006 között gyakornokként; majd ügyvédjelöltként dolgozott. Ezt követően két; gazdasági jogra és ingatlan beruházásokra specializálódott magyar ügyvédi irodában dolgozott ügyvédjelöltként. Szakvizsgái megszerzését követően 2009-től a BNP Paribas csoport tagbankjánál dolgozott jogtanácsosként. 2011 és 2015 között a bankjogra és értékpapírjogra specializálódott Gárdos; Füredi; Mosonyi; Tomori Ügyvédi Irodában volt ügyvéd.
2015 óta a Német Zoltán Ügyvédi Iroda együttműködő partnere.