Dr. Gábor Zoltán Iván
ügyvéd

Dr. Gyolcs Judit Ügyvédi Iroda

1054 Budapest, Akadémia utca 11.
https://www.ugyved.net/dr.gabor.zoltan.ivan
Tel +36 1 400 6358
Mobil +36 30 210 6285
E-mail gabor.zoltan[kukac]drgyolcsjudit.hu
Web www.drgyolcsjudit.hu

Szakterületek

alkotmányjog bevándorlási jog családjog emberi jogok Európai Unió joga fogyasztóvédelem kisebbségi jog közigazgatási jog mediáció nemzetközi közjog társasági jog

Beszélt nyelvek

angol francia

Önéletrajz

A Budapest belvárosában működő ügyvédi irodánk a polgári jog, a munkajog és az idegenrendészeti jog területén teljes körű jogi tanácsadással és képviselettel foglalkozik. Tevékenységünk középpontjában a kiemelkedő szakmai színvonalú, személyre szabott jogi szolgáltatás áll.

Irodánk munkatársai több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek az ügyvédi működés, az európai uniós és a magyar közigazgatás gyakorlatának területén.

Ügyvédi irodánk jártas az alternatív konfliktuskezelési eljárásokban (közvetítői tevékenység; mediáció), különösképpen a gazdasági és családi viták rendezésében.

Képesítés

Zoltán jogot hallgatott a belgiumi Liège-i Egyetemen, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán 1995-ben szerzett jogi diplomát, 2014-ben az egyesült királysági University of Leicesteren, nemzetközi kapcsolatokból kapott mesterfokozatot. A Mediációval a Családokért Közvetítői Irodában mediátori végzettséget szerzett.

Szakmai háttér

Ügyvédi tevékenységét megelőzően, Zoltán közel 20 évig nemzetközi és európai uniós vezető szakértőként dolgozott a közigazgatásban, majd több évet töltött külszolgálaton az Egyesült Államokban és a délázsiai térségben. Jogi szakmai tevékenységét európai közösségi jogi szakértőként az Igazságügyi Minisztériumban kezdte, dolgozott szakmai gyakorlaton az Európai Bizottság Jogi Szolgálatán majd jogi tanácsadóként az Európai Bizottság magyarországi képviseletén, valamint az EU alapszerződését kidolgozó uniós jogi szakértői csoport tagjaként. Zoltán a közelmúltig vezető konzulként Indiában dolgozott, ahol az európai uniós és schengeni térségbeli bevándorlási és tartózkodási kérdésekkel, valamint családjogi ügyekkel foglalkozott.