Dr. Császár Katalin
ügyvéd

Dr. Császár Katalin Ügyvédi Iroda

1047 Budapest, Baross u. 79-89. I. ép. II.em.
https://www.ugyved.net/dr.csaszar.katalin
Tel +36 1 783 7057
Mobil +36 30 462 0583
E-mail csaszar.katalin[kukac]drcsaszar.hu
Web www.drcsaszar.hu

Szakterületek

alkotmányjog csődjog, felszámolás egészségügyi jog gazdasági jog ingatlanjog kártérítési jog közbeszerzés orvosi műhibák társasági jog

Beszélt nyelvek

angol német román

Bemutatkozás

Irodánk fő profilja a gazdasági jog, adójog, társasági jog, és polgári jog területét érintő kérdésekben való közreműködés.
Irodánk megalapításától kezdődően dolgozunk együtt a piac legkülönfélébb szegmenseiben tevékenykedő közép- és nagyvállalatokkal, melynek során a legkülönbözőbb, és gyakran precedens nélküli ügyek megoldása volt a feladatunk. Mindig nyitottak vagyunk új megoldások, új perspektívák keresésére, korábbi tapasztalataink felhasználása mellett.

Munkánk során olyan megoldások kidolgozására törekszünk, amelyek a szakmai szempontok mellett ügyfeleink egyéni igényeinek is maximálisan megfelelnek.
Kollégáink, és állandó együttműködő partnereink (könyvvizsgáló, adótanácsadó, és pénzügyi szakértők) segítségével teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk.

Vállaljuk cégek alapítását, és teljes körű kezelését az alábbi országokban: Ausztria, Belgium, Belize, Bulgária, Chile, Egyesült Arab Emírségek, Kanada, Kína, Luxemburg, Málta, Németország, Olaszország, Panama, Románia, Szerbia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Törökország, UK, Ukrajna, USA.

Az Egyesült Arab Emírségekben történő cégalapítás különösen kedvező feltételek mellett történhet. Két típusú vállalkozás bejegyzésére van lehetőség: offshore, és onshore cég egyaránt alapítható.

Onshore cégek alapítása esetében szükség van egy, az Egyesült Arab Emirátusokban rezidens tulajdonostársra, ún. szponzorra, akinek legalább 51% mértékű tulajdoni hányaddal kell rendelkeznie.

Az Emirátusokban léteznek ugyanakkor Szabad Kereskedelmi Övezetek (Free Zones) ahol Korlátolt Felelősségű Társaságnak megfelelő cég, azaz IBC és LTD alapítására van lehetőség, ezesetben nem szükséges a helyi tulajdonostárs bevonása.

Az EAE nem szerepel az OECD által közzétett listáján, így az itt bejegyzett társaságok élvezik az offshore előnyeit, annak hátrányai nélkül.

Az Emirátusokban alapított társaságok legfontosabb előnye az adómentesség, továbbá nincs számviteli és bevallási kötelezettség, illetve éves jelentési kötelezettség sem a hatóságok felé. A Szabad Kereskedelmi Övezetek cégbíróságai általában semmilyen, a cégek tulajdonosi hátterére vonatkozó információt nem tesznek nyilvánosan hozzáférhetővé.

Angol, német, és román nyelven állunk ügyfeleink rendelkezésére.