Dr. Búza Viktória
ügyvéd

1066 Budapest, Jókai u. 1. II/8.
https://www.ugyved.net/dr.buza.viktoria
Tel +36 1 705 4196
Mobil +36 20 533 0778
E-mail dr.buza.viktoria[kukac]gmail.com

Szakterületek

emberi jogok

Bemutatkozás

Dr. Búza Viktória egyéni ügyvéd vagyok, saját praxisomat 2012-ben indítottam, ezt megelőzően négy évet töltöttem ügyvédjelöltként klasszikus praxisú ügyvédi irodában. Munkám rengeteg olyan üggyel foglalkoztam, ami egy hétköznapi emberrel előfordulhat, a polgári jog és a büntetőjog területéről egyaránt.

Az ügyvéd a bizalomból él, melynek az alapja az én olvasatomban a precíz munka.

Az ügyvédi tevékenységnek (legyen szó képviselet, védelem ellátásáról, okiratszerkesztésről, vagy akár csak egy ügyvédi tanácsadásról) ára van, mely a megbízási díjban jut kifejezésre. A megbízási díj a felek (ügyvéd és ügyfél) közötti szabad megállapodás tárgya, melynek kialakításakor számtalan szempont szerepet játszhat.

Bemutatkozásomat egy idézettel zárnám:
,,Megvan az okuk a törvényeknek, még ha emberek alkották is, és az ember úgy érzi, hogy rosszak, és rá talán nem érvényesek. Azok a törvények azért vannak, hogy az embereket kordában tartsák, és megpróbálják megtartani az egyensúlyt sötét és világos között.” /Dan Schmidt/

Hiszek abban, hogy minden ügyfél megtalálja a ,,maga ügyvédjét” és minden ügyvéd a ,,maga ügyfelét”. Ezen gondolat jegyében kívánok minden felhasználónak sikeres ügyvédkeresést és megoldást a problémájára.

Önéletrajz

Elsosorban polgári joggal - ezen belül ingatlanjoggal; társasági joggal; szerzodések jogával - foglalkozó; nagy munkabírású ügyvéd vagyok.

Képesítés

Ingatlanforgalmi szakjogász