Dr. Balázs György
ügyvéd

Dr. Balázs György egyéni ügyvéd

2100 Gödöllő, Dózsa György út 69/a
https://www.ugyved.net/dr.balazs.gyorgy1
Tel +36 28 417 079
Mobil +36 20 260 5073
E-mail ugyvedbalazs[kukac]gmail.com
Web balazsgyorgy-ugyved.hu

Szakterületek

büntetőjog családjog csődjog, felszámolás ingatlanjog kártérítési jog katonai jog közigazgatási jog közlekedési jog munkajog szabálysértési jog társasági jog öröklési jog

Önéletrajz

Dr. Balázs György egyéni ügyvéd vagyok; munkaügyi szakjogász. Peres és nem peres eljárásokban képviselem ügyfeleim érdekeit. Szolgáltatásaimat leggyakrabban a büntetőjog;cégjog; munkajog; ingatlanjog; családjog területén nyújtom. Ügyvédi irodám Gödöllőn; a Dózsa György út 69/a. szám alatt a Platánház Irodaházban található.

Képesítés

Jogi tanulmányaimat 1995-ben fejeztem be a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán. A kötelező szakmai gyakorlati idő eltöltése után; 1998-ban jogi szakvizsgát tettem; majd 2005-ben munkaügyi szakjogászi végzettséget szereztem a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. 2010-ben megkezdtem a társasági- és cég szakjogászi a tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán; ahol ezidáig abszolutóriumot szereztem.

Szakmai háttér

2007 óta folytatok ügyvédi tevékenységet Gödöllőn; előtte hosszú évtizedeket töltöttem el jogtanácsosként a közigazgatásban; illetve az igazságszolgáltatásban. A Magyar Honvédség hivatásos állományú tagjaként különböző jogi beosztásban tevékenykedtem.