Dr. Albert Csilla
ügyvéd

dr. Albert Csilla Ügyvédi Iroda

1092 Budapest, Ráday utca 53.
https://www.ugyved.net/dr.albert.csilla
Tel +36 1 210 6825
E-mail iroda[kukac]albertugyved.hu

Szakterületek

büntetőjog családjog csődjog, felszámolás gazdasági jog ingatlanjog ingatlanközvetítés közigazgatási jog mediáció munkajog polgári jog szabálysértési jog társasági jog választási eljárás

Beszélt nyelvek

angol

Bemutatkozás

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának levelező tagozatán végeztem cum laude minősítéssel. Ügyvédi pályámat a Dr. Zilahyné dr. Gellei Emőke Ügyvédi Irodában kezdtem meg, majd 2011 októberében kitűnő eredménnyel tettem le a jogi szakvizsgát.
Az oklevél megszerzését követően saját irodámban követeléskezeléssel kezdtem foglalkozni, mely során döntöttem úgy, hogy a mediáció területén is szerzek ismereteket és tapasztalatokat. Számos esetben szembesültem azzal, hogy nem lehet elválasztani egymástól bizonyos élethelyzeteket, valamint az éppen a problémával szembetalálkozó egyént. Nem minden esetben szolgálja a vitás felek gazdasági érdekét a peres eljárás és a konszenzus nélküli jogi csatározás. Egyre biztosabban éreztem, hogy sok ügyben szükséges és fontos lehet egy olyan alternatív vitarendezési mód, amely nem csak jogszerű, hanem a felek számára méltányos megoldásként olyan egyezség megkötését teszi lehetővé, amely mindkét fél számára betartható, és amelyben mindkét fél nyertesnek érezheti magát.
Fentiek hatására végeztem el a Dr. Kollár Coaching ontológiai alapú igazságügyi mediátor-képzését, melynek segítségével elsősorban a párkapcsolati és családi konfliktuskezelés területén szereztem speciális ismereteket. Ezt követően az Umathum Mediátor Akadémia szervezésében tranzakció-analízis alapú mediációs, illetőleg gazdasági mediációs továbbképzésen vettem részt és szereztem oklevelet a tranzakció-analízis alapú mediációs és a gazdasági mediációs területen.
A Budapesti Ügyvédi Kamara tagja, valamint az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium közvetítői névjegyzékében szereplő, akkreditált mediátor vagyok.

Képesítés

Jogi egyetemi diploma; Jogi Szakvizsga
Ingatlanforgalmazói képesítés
Igazságügyi Mediátor képesítés