Sokan nem tudják hová forduljanak, amikor jogi problémával kell szembenézniük. A fennálló helyzetnek megfelelő ügyvéd felmérése és kiválasztása valamint a jogi kérdésekben való jártasság megszerzése rémisztő feladatnak tűnhet. Nem könnyű megtalálni a számunkra fontos információkat és hitelt érdemlő döntést hozni ügyünkben. A tét ugyanakkor, mind személyes és anyagi szempontból, igen nagy.
Az ügyvéd.net ebben kínál segítséget. A Contactual Zrt. - lawyers részlege által nyújtott internetes szolgáltatást kifejezetten egyéni ügyvédek és ügyvédi irodák számára fejlesztettük ki és a következőket nyújtja:
  • Teljes Ügyvédi Weblap egyéni ügyvédek és irodák számára feltüntetve a szakterületre, nyelvtudásra, fogadó órákra és vonatkozó részletekkel, a Magyar Ügyvédi Kamara szabályozásának megfelelően.
  • Kimeríthetetlen információforrás annak érdekében, hogy felhasználóink könnyebben kiigazodhassanak jogi kérdésekben, megalapozottabb, megbízható információn alapuló személyes jogi döntéseket hozhassanak és képesek legyenek felismerni a magas színvonalú jogi képviseletet
  • Földhivatalok teljes listája, tulajdoni lap rendelés az egész ország területére vonatkozóan, ügyvédek számára állásajánlatok
A Contactual Szolgáltató cégről
 
A Contactual internetes szolgáltatása a Magyar Ügyvéd Portál - Ügyvédi Névjegyzék, amely a jelenleg elérhető legteljesebb elektronikus információforrás ügyvédekről.

Habár a nagyközönség számára nem annyira ismert, a legtöbb ügyvéd elsősorban az Ügyvédi Névjegyzékhez fordul, amikor megbízható adatokra van szükségük kollégáikkal kapcsolatban. A www.ugyved.net webcím alatt üzemelő internetes portál jelenleg Magyarország több mint 8.000 ügyvédjéről és ügyvédi irodájáról tartalmaz adatokat.
PRAXISFEJLESZTÉS ügyvédek számára
A Contactual különböző praxiskialakítási megoldást kínál a www.ügyvéd.net weboldalon keresztül, melynek segítségével az ügyvédek több ügyfél elérésére lesznek képesek az Interneten keresztül.
Amennyiben Ön szeretne jelen lenni az Interneten, a Magyar Ügyvédkereső több különböző lehetőséget is kínál erre a célra. Mint a Web legszélesebb körben alkalmazott ügyvédi jegyzéke a nyilvánosság számára, a Magyar Ügyvédkereső lehetővé teszi Önnek, hogy több módon is kapcsolatba kerülhessen potenciális ügyfelekkel:
 
  • Láthatóvá válhat az Ön praxis körzetén belül ügyvédet kereső egyének számára az "Ügyvédkereső" keresőeszköz segítségével, amely több mint 1,4 millió magyarországi Internet felhasználóhoz jut el.
  • Tegyen jó benyomást potenciális ügyfeleire egy saját weboldal segítségével, és lépjen közvetlen kapcsolatba jogi segítséget kereső felhasználókkal egy találékony Email szolgáltatás segítségével.
  • Használja ki az online megjelenési lehetőségeket és érje el azokat a potenciális ügyfeleket, akik az Ön területén pont egy olyan hátterű ügyvédet keresnek, amilyennel Ön rendelkezik.
A Contactual egyesíti a technológiában rejlő erőt az ügyvédek és ügyfelek hagyományos módon történő összekapcsolásával. Kihasználtuk az Internetben rejlő ügyfélkör fejlesztési potenciált, annak érdekében, hogy Önnek kimeríthetetlen üzleti lehetőségeket biztosítsunk. A www.ügyvéd.net-en keresztül több ezer keresés fut havonta és ezzel a leggyakrabban használt jogi kereső jegyzék az Interneten.
Mindemellett az internetes marketing partnerek kimeríthetetlen hálózatának segítségével a Magyar Ügyvédkereső olyan ügyfélkör-fejlesztési lehetőségeket kínál, amelyeknek a nyomtatott formában megjelenő szaknévsorok vagy saját személyes kapcsolataink nyomába sem érhetnek.
A Magyar Ügyvédkereső - Ügyvédi Névjegyzékének tagjaként Ön és cége azt az üzenet közvetítik a nagyközönség felé, hogy Ön egy jól megalapozott hivatásos céget képvisel.
 
Contactual Zrt.