Az MAGYAR ÜGYVÉDKERESŐ ADATVÉDELMI POLITIKÁJA


A www.ugyved.net Internetes szolgáltatás (a továbbiakban: "ügyvéd.net") üzemeltetője és a felhasználók adatainak kezelője Gyulai-Nagy Zoltán EV.

Az adatok forrása
Az ügyvéd.net megrendelőinek személyes adatai részben nyilvános adatok (pl. ügyvédi cím, telefonszám) részben a felhasználók által az ügyvéd.net számára nyilvánosságra hozatal céljából átadott adatok (pl. önéletrajz, nyelvismeret, szakterület).

Az adatok felhasználása
A személyes adatok felhasználása minden esetben az érintettnek a szolgáltatás megrendelésekor tett írásbeli nyilatkozatán, illetve a telefonos adategyeztetés és tájékoztatás során adott beleegyezésén alapul.

Az ügyvéd.net megrendelőinek egyedi elérésére alkalmas adatokat (pl. Email címeket) kizárólag a megrendelő által előzetesen jóváhagyott célból vesszük igénybe, ill. tesszük közzé. Az adatbázist az érintett megrendelők előzetes engedélye nélkül (a jogszabályban vagy végrehajtandó bírósági- ill. hatósági határozatban foglalt kötelezettséget kivéve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át. Amennyiben szolgáltatás-kínálatunk bővítése ezt szükségessé teszi, egyes ritka esetekben tájékoztató anyagot küldünk megrendelőinknek.


Egyéb adatvédelmi rendelkezések
Az ügyvéd.net szerverei automatikusan naplózzák a szolgáltatás felhasználóinak IP címét és néhány egyéb technikai információt. Ezeket az információkat Gyulai-Nagy Zoltán EV. kizárólag összesített formában hasznosítja, szolgáltatásainak továbbfejlesztése és statisztikák készítése céljából. Ezen adatokat a megrendelők által megadott személyes adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze.
Gyulai-Nagy Zoltán EV. a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően törekszik arra, hogy az ügyvéd.net szolgáltatás a technikai adatbiztonság követelményeinek is eleget tegyen.


Gyulai-Nagy Zoltán EV. kész az érintettek részére az általa kezelt adataik felhasználásával kapcsolatban további tájékoztatást adni, illetve kérésükre az általuk megjelölt adatokat pontosítani vagy törölni.
Gyulai-Nagy Zoltán EV. jogosult a jelen feltételek tartalmát saját hatáskörében bármikor módosítani, így javasoljuk, hogy ezt a weblapot időről-időre ismét tanulmányozza át, hogy mindig a hatályos információk birtokában legyen.